Vanuit Economie071 ondersteunen we graag ondernemerschap en (jong) talent. Dat draagt bij aan een gunstig vestigingsklimaat en een bruisende regio. We hebben het voor regio-ondernemers daarom mogelijk gemaakt om aan te haken bij twee Kennis en Kunde workshops van Centrum Management Leiden. Hierin leer je praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn binnen je bedrijf. De workshops zijn gratis, dus maak gebruik van deze unieke kans om andere ondernemers te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen.

Voor wie zijn de workshops bedoeld?

De workshops zijn bedoeld voor ondernemers die werkzaam zijn binnen de sectoren retail, horeca, cultuur en dienstverlening. Tijdens Kennis en Kunde leer je tips en tricks om een groter bereik en uitgaven te genereren. Je hoort inspirerende voorbeelden van experts uit het vakgebied en het biedt een netwerkplek om andere ondernemers te ontmoeten.

De workshops zijn voor maximaal 4 personen per onderneming, tenzij anders aangegeven. Ondernemers/eigenaren, leidinggevenden en medewerkers… iedereen is welkom!

Schrijf je in!

De workshops bestaan ieder uit twee sessies. Het is daarom aanbevolen om per thema beide workshops te volgen, maar dit is niet verplicht. Data zijn als volgt:
06 juni: De why van jouw onderneming , deel 1
20 juni: De why van jouw onderneming, deel 2
10 oktober: Online marketing, deel 1
24 oktober: Online marketing, deel 2

Ondernemers van buiten Leiden kunnen zich inschrijven via deze link: https://goo.gl/forms/00CcuWrfcfRRAaIm2. Ondernemers uit Leiden dienen zich aan te melden via de website van Centrummanagement Leiden.
De inspiratiesessie en de workshops beginnen om 18.00 uur met een inloop met drankje en broodje en eindigen omstreeks 21.30 uur. Hierna is er nog tijd voor een (netwerk)borrel.

Belangrijk

De workshops zijn gratis als je hiervoor bent aangemeld. Als je afwezig bent op de workshop zonder geldige afmelding, dan brengt Centrum Management Leiden € 75,00 in rekening. Het Centrummanagement Leiden behoudt het recht, indien noodzakelijk en/of onvermijdelijk, wijzigingen aan te brengen in de programmering van de workshops.

De Kennis & Kunde workshops komen tot stand in samenwerking met Rabobank Leiden-Katwijk, Economie071 en de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal.