Werk jij als zzp-er in de Leidse regio en wil je graag specialisten spreken die je op weg kunnen helpen bij specifieke zzp-vragen en wil je graag collega’s uit de regio ontmoeten? Dan is het gratis zzp-event op dinsdag 26 september echt iets voor jou! Het programma wordt verzorgd door de Kamer van Koophandel in samenwerking met Economie071.

Het event is gericht op zzp-ers die 2 tot 8 jaar bestaan. Het programma wordt verzorgd door de Kamer van Koophandel in samenwerking met Economie071. Als locatie is gekozen voor het gemeentehuis van Oegstgeest. Het programma is als volgt:
17.00 uur – Inloop, informatiemarkt met broodje/koffie/thee
18.00 uur – Gastspreker Erik Broekhuijsen met een inspirerend verhaal over klanten vinden en binden en interviews met de volgende regionale ondernemers:

Eric Went, oprichter van Unit2 in Leiden: In Unit-2 werken 44 zelfstandige creatieve professionals apart of samen. Of allebei tegelijk. Working Apart Together noemen ze dat. Zij doen dat zonder overhead, zonder dure accountmanagers, maar met maximale betrokkenheid en heel veel werkplezier.

Leni Minderhoud is zelfstandig sparringpartner, business- en loopbaancoach voor ervaren professionals. In juni verscheen haar boek ‘Van werknemer naar ondernemer’, met de originele en praktische winnaarsformule voor succesvol ondernemen. Tijdens het event zal zij deze formule voor de bezoekers onthullen. ‘

Sandra de Jong van Sandra 4 Events. Sandra heeft een evenementenbureau dat inmiddels bijna 2 jaar bestaat. Dankzij het grote netwerk dat Sandra in de afgelopen jaren heeft opgebouwd en nog steeds goed bijhoudt en vergroot, hoeft zij nauwelijks aan acquisitie te doen en wordt zij voornamelijk gevraagd (en aanbevolen) voor opdrachten.

19.45 uur – Aanvang netwerken en bezoek informatiemarkt
21.00 uur – Einde programma

Op de informatiemarkt zijn o.a. aanwezig: Belastingdienst, Ondernemersklankbord, Tenderplace (org. Specifiek voor ZZP in kader Wet DBA), Dreamspotters BV, Rabobank Leiden/Katwijk, Dutch Valley apps, Zirkzee Accountants uit Oegstgeest en Qredits. Deze lijst wordt nog verder aangevuld.

Meld je aan via deze link.

Stimuleren ondernemerschap

Het stimuleren van ondernemerschap staat hoog op onze economische agenda. Naast het mede mogelijk maken van Startersdag071 en Ondernemersdag071, ondersteunen wij dit jaar daarom ook dit ZZP-event voor de Leidse regio.