Deze week valt bij zo’n 200.000 adressen in de regio het magazine Stad + Kust in de brievenbus. Dit magazine brengt mooi in beeld wat er te doen is in de Leidse regio. Met inspiratie, uittips en leuke en verrassende verhalen. Dit magazine wordt twee keer per jaar gratis huis-aan-huis bezorgd.

Wintertips

In deze editie staan tips over wat je deze winter kunt doen in de regio. Zo staan er leuke wandelroutes in door duinen, dorp of stad, een recept voor het maken van Katwijkse knip, artikelen over kunst en cultuur in Leiden, Oegstgeest en Wassenaar, uitjes voor de kinderen naar o.a. Noordwijk of kasteel Duivenvoorde in Voorschoten, maar ook wat er allemaal te doen is de komende feestdagen. Denk aan de kerstmarkten en de extra gezellige shopdagen. En dat allemaal voorzien van prachtige foto’s.

Niet in de bus? Haal hem op!

Heeft u een nee-nee-sticker? Dan krijgt u het magazine niet in uw brievenbus. Als u toch een exemplaar wilt hebben, kunt u deze afhalen bij het VVV.

Samenwerking

Het uitgave Stad + Kust is een onderdeel van ons project Be Good And Tell It. Initiatiefnemers van deze uitgave zijn Katwijk marketing, Leiden Marketing en Noordwijk Marketing. Oegstgeest marketing en Wassenaar Promotie zijn gelegenheidspartners. Samen leggen zij slimme verbanden die de bezoeker en/of bewoner op een verrassende manier de regiobestemming laat ontdekken.