Het Centrum voor Vitaliteit helpt ondernemers vitaliteitsproducten en -diensten in de markt te zetten. Zij doen dit door 1) kwaliteit van producten en diensten te verbeteren (vanuit perspectief techniek & gebruiker) en 2) een passend business model te ontwikkelen. Hiervoor bieden zij een Startup Track aan genaamd Vitaliteit & Leefstijl als medicijn. De 2e editie van deze track start in september. Inschrijving is geopend.

Generiek programma

Kennis & coaching staan centraal. Tijdens de track worden er 4 themabijeenkomsten / workshops georganiseerd. Zowel het netwerk van het Centrum voor Vitaliteit als de ondernemers zijn hierbij aanwezig. Deelnemer hebben kort ervoor of erna een Meet & Greet.

Specifiek programma

Naast de kennis en coaching is de track verder specifiek. Tijdens het selectiegesprek wordt gekeken welke behoefte de deelnemende ondernemer heeft en hoe de track hierbij kan aansluiten. Je moet hierbij denken aan: netwerk, financiering, een eerste klant, een pilot, onderzoek of bedrijfsmatige validatie.

Community

Binnen de track staat inspiratie en samenwerken voorop. Er worden tussen de 4 en de 6 teams gevormd. Zij vormen samen een community waarin zij van elkaar leren en elkaar verder helpen.