Wil je je eigen vitaliteit checken of als organisatie graag iets met het thema vitaliteit doen? Of ben je benieuwd welke producten of diensten er op dit gebied in ontwikkeling zijn? Kom dan naar het vitaliteitsevent, DE plek om inspiratie op te doen op het gebied van vitaal werken, wonen en studeren binnen de regio 071!

Wat?

Op het Vitaliteitsevent is van alles te doen en te beleven. Heb je met met behulp van Brainfood genoeg inspirerende lezingen en workshops op het gebied van vitaliteit en e-health gehad en zin om te bewegen? Doe dan mee aan de Move Your Body-activiteiten! Tussendoor krijg je op het Vitaliteitsfestival de mogelijkheid om kennis te maken met diverse zorgondernemers en professionals die hun producten of diensten op het gebied van vitaliteit aanbieden of graag samen met jou verder ontwikkelen. Een mooie kans om eindelijk eens die vitaliteits- en health checks te doen en erachter te komen hoe vitaal je daadwerkelijk bent!

Waar en wanneer?

Het event vindt plaats op maandag 22 januari tussen 10.30 – 16.00 uur op Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11, Leiden.

Wil je op de hoogte blijven over de verdere invulling van het programma? Laat je gegevens dan achter via het digitale formulier.