We kijken terug op een geslaagde Ondernemersdag071. Met bijna 300 ondernemers uit de Leidse regio stonden we stil bij actuele ontwikkelingen in diverse inspiratiesessies. Dit zorgde voor genoeg stof tot napraten tijdens de gezellige netwerkborrel.

Volgende editie op 9 oktober

We kijken uit naar de volgende editie die wordt gehouden op dinsdag 9 oktober. Daarin onder andere Walter Jacobs van McDonalds Leiden, Johan Doornebal van Luba, circulair ondernemen in de 071-regio en de komst van de EMA naar Nederland. Noteer deze datum dus alvast in je agenda!

Bekijk alle foto’s op de site van Ondernemersdag071 >

Netwerkborrel

Oproep aan ondernemers

Agnita Mur, voorzitter van Economie071, deed tijdens Ondernemersdag071 een oproep aan de aanwezigen: ‘Er zijn mooie voorbeelden van innovaties waar ondernemers aan mee kunnen doen, zoals de fieldlabs van Zuid-Holland. En als de stap naar een fieldlab te groot is, dan kunt u dichtbij huis ook terecht. Bij HUBspot bijvoorbeeld, het centrum voor innovatie en ondernemerschap. Een broedplaats waar kennis, onderwijs en ondernemen bij elkaar komt. Of bij het project Internet of Things, waar ondernemers kennissessies kunnen bijwonen of kunnen aanhaken bij Digital Design Sprints’.

Groot denken, klein beginnen

‘Economie071 kan de opstap naar innovatie bieden. Haak aan bij een van onze projecten of breng een project in via de ondernemersverenigingen. Door samen de schouders te zetten onder innovatie en samenwerking, zetten we de Leidse regio op de kaart als bruisend en economische sterk. De 14 partners van Economie071 zetten zich daar ook met volle overtuiging voor in. Doet u mee?