Forum071

Studio Plastiek is een feit!!!

Op 13 april  zijn we als Studio Plastiek officieel ingeschreven bij de KVK. Ons avontuur is begonnen om in Leiden en omstreken zo veel mogelijk plastic te gaan redden van de verbrandingsovens. Met het prachtige bedrag dat Gemeente Leiden ons gegeven heeft met Subsidie Circulair Verwaarden, gaan wij een plastic werkplaats realiseren in Leiden. Van plastic afvalstromen van ondernemers uit de regio gaan wij nieuwe grondstof maken die we vervolgens gaan inzetten om nieuwe duurzame producten van te creëren. We gaan starten met de productie van plaatmateriaal met machines geleverd door Mark Bachrach van Studio MBB. Onze eerste afvalstromen gaan komen van Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis en dus zullen onze eerste producten te zien gaan zijn in het Circulair Warenhuis, medio juni.

Ruimte gezocht

Op dit moment zijn wij nog hard opzoek naar een geschikte locatie in Leiden of de regio, om Studio Plastiek te vestigen. We zoeken een ruimte van ongeveer 50m2 op de begane grond waar krachtstroom beschikbaar is. Het is wenselijk dat er vrachtverkeer in de buurt van de locatie kan komen. Dus heb je nog een goede tip horen wij deze graag!

Samenwerken? Graag!

Ook zijn we nog opzoek naar toffe samenwerkingen! Dus heb je een plastic afvalstroom waarvan je denkt dat we er wat aan kunnen hebben horen we het graag! 🙂

Puck Zwaan en Robin Groen (Studio Plastiek)

Studio Plastiek